Tovább a tartalomra

2013-04-11

FotóSarok Magazin 28. szám

szerző: Korecz Márk

FotóSarok Magazin 28. szám

Hírek, cikkek

Hogyan fotózzunk buliban?

A fotózás egyik legmostohább műfajáról szólnék pár szót, a partifotózásról. Ugyanis ezt is lehet érdekesen művelni, kérdés, hogy igény van-e rá?

Tovább a blogra…

Mimika gyakorlat profi modelltől

A tegnapelőtti Hogyan mozog egy profi modell videó után itt egy újabb Coco Rochatól.

Tovább a blogra…

Hétfőn elstartolt a Stocksy

2013. március 25-én elindult a korábban bejelentett Stocksy weboldal. Egy új microstock site, ahol valódi fotográfiát találhatunk!

Tovább a blogra…

Von Wong megint pirózik

Ezt a csávót nem lehet megunni. Benjamin Von Wong ismét egy új fotósorozattal és elmaradhatatlan BTS videóval rukkolt elő, ezúttal a divatfotózás keveredik a pirotechnikával.

Tovább a blogra…

 


Oktatás

TRIPLEX Alap képzés

Tanfolyamunkon a fotótechnika, a gépkezelés és a kompozíció elméleti és gyakorlati alapjait tanulják meg hallgatóink. A mindennapi látványélményekből levezetve ismerkednek meg a fotográfia fizikai és optikai törvényeivel, az elképzelt képi hangulat megvalósításához szükséges beállításokkal.

Kezdés: 2013. április 15.

További információ a weboldalunkon!

Fotó ABC tanfolyam

Fotó ABC fotótanfolyamunkon hivatásos fotóművészek, könnyed, színes stílusban, mindenki számára érthetően és megérthetően magyarázzák el a fényképezés olyan alapvető összetevőit, amelyeknek a tudatos használatával mindenki képes lesz a rendelkezésére álló fényképezőgéppel látványos, különleges képek készítésére.

Kezdés: 2013. április 16.

További információ a weboldalunkon!

Photoshop tanfolyam

Photoshop tanfolyamunkat azoknak a fotósoknak ajánljuk, akik az alapvető képbeállításokon túl egyedi művészi vagy technikai hatások létrehozását is szeretnék fényképeiken, fotókönyvet, kiadványokat is szerkesztenének házilag, valamint szeretnek játszani színekkel és formákkal, és fantáziájuknak eddig csak a technika szabott határt.

Kezdés: 2013. május 15.

További információ a weboldalunkon!

Mesterkurzus: High-End Beauty Retus

Tökéletes bőr, lágyítás nélkül, a textúra 100%-os megőrzése mellett! Separation, Apply Image, pixelszintű Dodge and Burn, 50%-os szürke Soft Light módban, testszobrászat Liquify nélkül.

Ha ezek mondanak neked valamit, de nem tudod hogy kell csinálni, itt a helyed!

Ha nem mondanak semmit, de gyakran fotózol portrét és a Photoshop alapjaival már tisztában vagy, szintén itt a helyed. Kétnapos emelt szintű retus workshop!

Időpont: 2013. április 25-26.

További információ a weboldalunkon!

 


Visszhang

Sikeresen zárult a Canon Fotóműtermek Hétvégéje. A részletekről Visszhang oldalunkon és a FotóSarok Blogon olvashattok.

Termékajánló

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM II objektív

Kétségtelenül a világ legjobb 70-200-as objektíve. Fix objektívekhez mérhető képminőség, hatékony optikai képstabilizátor.

Ár: 638 899 Ft

Canon EOS 650D + 18-135mm IS STM kit

Kiváló utazószett a nyárra. A 650D érintőképes kihajtható kijelzője megkönnyíti a használatot, videózáskor pedig az állandó autofókusz és a stabilizátoros, csendes STM motoros objektív lesz hasznos. A vázra 2 év garancia!

Ár: 285 999 Ft

Nikon SB-910 vaku

A Nikon csúcs-vakuja, széleskörűen használhatjuk önmagában gépvázon, vagy akár off-camera vakurendszer részeként, akár Commander akár Slave üzemmódban.

Ár: 123 900 Ft


Labor 

Jön a jóidő, készülnek a képek!

A FotóSarok Laborjában már 60 Ft/kép áron hívathatsz elő 10x15cm-es papírképet. 100db fölött kedvezmény!

Irány a Labor, mert a papírkép az igazi! :)

 

 

Oszd meg másokkal!
Cikkek a kategóriából: Magunkról mondtuk

Szólj hozzá!