Tovább a tartalomra

2013-03-18

FotóSarok Magazin – 27. szám

szerző: Korecz Márk

FotóSarok Magazin – 27. szám

Hírek, cikkek

Canon 700D és EOS 100D fotók

A múltkori cikkem után még több dolgot lehet tudni az – immáron – két új Canon vázról. Mindkettő belépő szint és tavasszal startolnak.

UPDATE: időközben bejelentették a gépeket EOS 100D és EOS 700D néven.

Tovább a blogra!

Canon Fotóműtermek Hétvégéje

A FotóSarok is csatlakozik a Canon Fotóműtermek Hétvégéje rendezvényhez, így a megvásárolt karszalaggal nálunk is részt lehet venni a két napon át tartó fotózásokon, ahol egy sportmotort is bevilágítunk modellel.

Részletek a blogon.

Április 4-től Helmut Newton kiállítás a Szépművészetiben

A cím magáért beszél, szerencsére a magyar galériák és múzeumok ráéreztek arra, hogy van kereslet itthon a modern kori fotográfia műremekeire, így ismét egy nagyágyú képeit láthatjuk kiállítva. Történetesen az egyik kedvencemét.

Részletek a blogon.

Teljes körű TTL szolgáltatásokkal jön majd a nikonos YN-622 kioldó

Mikor a Yongnuo kiadta az YN-622C nevű Canon kompatibilis TTL kioldójukat, csak tippelni lehetett, hogy valaha érkezik-e egyáltalán Nikon verzió. Sokan ráadásul attól tartottak, hogy a nikonosok úgy fognak járni vele, mint a Pixel Kinggel, azaz nem lesz jó szinte semmire. Most úgy tűnik tévedtek, az YN-622N a Yongnuo szerint még fullosabb lesz mint a Canon verzió!

Tovább a blogra!

 


Oktatás

Photoshop tanfolyam

Photoshop tanfolyamunkat azoknak a fotósoknak ajánljuk, akik az alapvető képbeállításokon túl egyedi művészi vagy technikai hatások létrehozását is szeretnék fényképeiken, fotókönyvet, kiadványokat is szerkesztenének házilag, valamint szeretnek játszani színekkel és formákkal, és fantáziájuknak eddig csak a technika szabott határt.

Kezdés: 2013. március 25.

Ár: 75 000 Ft

További információ és jelentkezés a weboldalunkon.

Képfeldolgozás az alapoktól

Fotó feldolgozás a képek letöltésétől a retusálás élményéig!

Új tanfolyamunkon az ingyenesen használható fotófeldolgozó programok használatával,

valamint a Photoshop alapjaival ismerkedhetnek meg a jelentkezők.

Kezdés: 2013. április 9.

Ár: 35 000 Ft

További információ és jelentkezés a weboldalunkon.

Bridge fotótanfolyam

Bridge tanfolyamunkat azoknak a hallgatóinknak szervezzük, akik a Fotó ABC vagy a RAPID fotótanfolyam elvégzése során kedvet kapnak a fényképezés magasabb szintű megismeréséhez és szívesen csatlakoznának később egy haladó szintű képzésünkhöz. 10 alkalmas tanfolyamunkon azokat az ismereteket sajátíthatja el a hallgató, amik a Fotó ABC vagy a RAPID fotótanfolyam elvégzése után alkalmassá teszik a TRIPLEX fotótanfolyam Haladó képzésén való aktív részvételre.

Kezdés: 2013. április 11.

Ár: 45 000 Ft

További információ és jelentkezés a weboldalunkon.

TRIPLEX fotótanfolyam alapképzés

Tanfolyamunkon a fotótechnika, a gépkezelés és a kompozíció elméleti és gyakorlati alapjait tanulják meg hallgatóink. A mindennapi látványélményekből levezetve ismerkednek meg a fotográfia fizikai és optikai törvényeivel, az elképzelt képi hangulat megvalósításához szükséges beállításokkal.

Kezdés: 2013. április 15.

Ár: 115 000 Ft

További információ és jelentkezés a weboldalunkon.

 


Termékajánló

Canon G1X fényképezőgép

APS-C szenzorméretű kompakt gép, 14 megapixel felbontás. Kis gépvázban a nagy gépek teljesítménye.

Ár: 180 000 Ft

Canon EF 50mm f/1.8II objektív

Olcsó, fényerős fixobjektív, minden fotós kedvence.

Ár: 30 999 Ft

Amaran LED lámpa

198 ledes lámpa videózáshoz. Állítható fényerő és színhőmérséklet.

Ár: 32 899 Ft

Triopo TR-960 manuális vaku (demo példány)

Nagy teljesítményű manuális vaku. 1/1-1/128 között állítható fényerő, fix 35mm zoom fej, háttérvilágítású LCD kijelző, CELL üzemmód, stroboszkóp üzemmód. Keveset használt demo példány, kb 50-100 villanás van benne.

Ár: 18 000 Ft (érdeklődj a Szaküzletben)


Műterem

Canon Fotóműtermek Hétvégéje

2013. március 23-24-én zajlik a Fotóműtermek Hétvégéje a Canon Magyarország támogatásával. Ezen a két napon a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan egy karszalaggal 20 budapesti fotóműtermet látogathatsz, és vehetsz részt az ott zajló programokon. Természetesen a FotóSarok Műterem is csatlakozott a rendezvényhez, így ezen a két napon mindenkit szeretettel várunk egy kis modell- és beautyfotózásra, továbbá sportmotort fotózunk modellel. A részvétel regisztrációhoz kötött!

Részletek a www.fotomutermek.hu oldalon olvashatók.

 

Oszd meg másokkal!
Cikkek a kategóriából: Uncategorized

Szólj hozzá!