Tovább a tartalomra

2013-02-25

FotóSarok Magazin – 25. szám

szerző: Korecz Márk

FotóSarok Magazin – 25. szám

Hírek, cikkek

Nem a Nikon D7100 lesz a DX formátum csúcsa

Kisebb ellentmondás volt a Nikon Europe és a Nikon USA sajtóközleményei között, így egy lelkes Nikon rajongó levelet írt nekik és kiderítette az igazságot: nem a D7100 a D300s utóda. Tovább a blogra!

Színhelyes webböngészők

Felmerült már ez a kérdés itt a blogon, olvasói kérésre röviden be is számolnék mire érdemes odafigyelni, ha neten nézegetünk és publikálunk képeket. A jó hír, hogy a modern webböngészőkkel már nem igazán lesz gondunk. Olvasd tovább a blogon!

Nikon 80-400-as objektív és az APS-C szenzoros Coolpix A

A Nikon ma reggel bemutatta a felfrissített 80-400-as telezoomot, és a DX formátumú Nikon Coolpix A-t. Részletek a blogon…

 


Oktatás

Triplex fotótanfolyam alapképzés

8 hetes Triplex alapképzésünk elengedhetetlen kiindulópont a magasabb szintű fényképészeti ismeretekre vágyóknak, ugyanakkor ideális információforrás azoknak is, akik a fényképezést csak alkalmi szükségszerűségnek tekintik, de az igényességre vágynak.

Kezdés: 2013. március 11.

Részvételi díj: 115 000 Ft

Részletek a weboldalunkon!

Photoshop tanfolyam

6 hét alatt, Várszegi Sándor a fiatal, gyakorló fotográfus, aki munkájának köszönhetően naprakész ismeretekkel rendelkezik az utómunka terén, hasznos tanácsokkal kiegészítve tanítja meg hallgatóinknak a Photoshop képfeldolgozó program legfontosabb alkalmazásait.

Kezdés: 2013. március 25.

Részvételi díj: 75 000 Ft

Részletek a weboldalunkon!

Képfeldolgozás az alapoktól

4 hét alatt hasznos tanácsokkal kiegészítve tanítjuk meg hallgatóinknak a képfeldolgozás alapjait a képek letöltésétől a retusálás élményéig. Egyszerűen kezelhető fotófeldolgozó programokon, alapvető képbeállításokon túl hallgatóink megismerkedhetnek a Photoshop alapjaival, elsajátíthatják a képkollázsok, fotózmontázsok készítésének praktikáit, csupa játék a színekkel és formákkal.

Kezdés: 2013. március 25.

Részvételi díj: 35 000 Ft

Részletek a weboldalukon!


Visszhang

Két új kollégánkat szerettük volna elkeresztelni, melyhez Facebook követőink segítségét kértük. A névadó sikeresen lezárult, üdvözöljük hát csapatunkban a két új kollégát: Fottó és Gráfia (becenevén Grafi). Kalandos életüket, és a velük kapcsolatos eseményeket a Facebook oldalunkon lehet majd nyomon követni. ;)

Termékajánló

Canon BG-E13 portrémarkolat

Gyári portrémarkolat Canon 6D vázhoz. Eredmény: kényelmesebb fogás mind fekvő-, mind portré állásban, továbbá dupla akkumulátor kapacitás a hosszabb működési idő érdekében.

Ár: 59 900 Ft

Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM objektív

5,6x-os átfogású alapzoom APS-C szenzoros gépekhoz. Remek képminőség, a szokásosnál (18mm) nagyobb látószögtől a kisteléig. Igazi utazó, mindenes obi, beépített optikai képstabilizátorral.

Ár: 187 999 Ft

Nikon SB-910 vaku

A Nikon csúcs-rendszervakuja. Elődjéhez képest jobb hőszabályzással. 17-200mm-es zoomtartomány, 34/48-as kulcsszám, Commander/Slave üzemmód, színszűrőkkel és automatikus szűrőfelismeréssel.

Ár: 123 900 Ft

Nikon AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR objektív

Megfizethető árú fullframe (FX) alapzoom objektív, beépített optikai képstabilizátorral, ED lencsetagokkal és csendes ultrahangos fókuszmotorral.

Ár: 174 899 Ft


Műterem

Canon Fotóműtermek Hétvégéje

2013. március 23-24-én zajlik a Fotóműtermek Hétvégéje a Canon Magyarország támogatásával. Ezen a két napon a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan egy karszalaggal 20 budapesti fotóműtermet látogathatsz, és vehetsz részt az ott zajló programokon. Természetesen a FotóSarok Műterem is csatlakozott a rendezvényhez, így ezen a két napon mindenkit szeretettel várunk egy kis modell- és beautyfotózásra. A részvétel regisztrációhoz kötött!

Részletek a www.fotomutermek.hu oldalon olvashatók.

 

Oszd meg másokkal!
Cikkek a kategóriából: Magunkról mondtuk

Hozzászólás nem engedélyezett.