Tovább a tartalomra

2013-01-17

FotóSarok Magazin – 22. szám

szerző: Korecz Márk

FotóSarok Magazin – 22. szám

Hírek, cikkek

Érkezik a Sigma obi-dokkoló, eljött az otthonszüttyögés ideje

A Sigma bemutatta a CES-en az új obiszériájának két már korábban bejelentett tagját, a 17-70/2.8-4 DC OS-t és a 120-300/2.8 OS-t. A 35/1.4 mint tudjuk egy ideje már a piacon van. A mai napon viszont közönség elé tárták az új obiszériákhoz való dokkolót is, mely segítségével egyénileg állíthatjuk be objektívünk paramétereit. Tovább a blogra!

Újdonságok a Yongnuotól

A népszerű vaku és fotós kiegészítő gyártó új termékeket jelentett be: elkészült az YN-622 TTL kioldó Nikon verziója, megjelenik az YN-500EX vaku és vélhetőleg jön az YN-560-II manuál vaku utódja. Olvasd tovább a blogon…

Jelentkezz fotós önkéntesnek a Bátor Táborba!

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek. Keresünk Fotós programra olyan önkénteseket, akik szívesen tartanának gyerekeknek fotós foglalkozást, illetve technikai tudásukkal, kreativitásukkal, a fotózás területén szerzett tapasztalataikkal hozzájárulnának a nyári táborok programjainak lebonyolításához. Részletek a blogon…

 


Oktatás

Photoshop tanfolyam

A nívós digitális fotózásnak ma már szerves része a képfeldolgozó programok használata. Ahogy régen a sötétkamrában játszottak a különbőző hívási és levilágítási technikákkal, úgy ma a képszerkesztő szoftverekkel hozzák ki a képekből a maximumot, és tolják ki a digitális technológia határait. 6 hét alatt, Várszegi Sándor a fiatal, gyakorló fotográfus, aki munkájának köszönhetően naprakész ismeretekkel rendelkezik az utómunka terén, hasznos tanácsokkal kiegészítve tanítja meg hallgatóinknak a Photoshop képfeldolgozó program legfontosabb alkalmazásait.

Kezdés: 2013. január 28.

Ár: 75 000 Ft

Részletek és jelentkezés a weboldalon.

Mesterkurzus: Aktfotózás

Egynapos Aktfotó Mesterkurzusunkon Boros Ferenc vezeti be az érdeklődőket a fotográfia egyik legszebb, ha nem a legszebb műfajába, a női test letisztult, esztétikus ábrázolásába.

Előadónk rendszeresen készít művészi aktokat, de fotósa és képszerkesztője is volt a magyar Playboynak, így mindkét stílust képviselte már.

Időpont: 2013. január 27.

Ár: 25 000 Ft

Részletek és jelentkezés a weboldalon.

Mesterkurzus: High-Fashion Beauty Retus

Tökéletes bőr, lágyítás nélkül, a textúra 100%-os megőrzése mellett! Separation, Apply Image, pixelszintű Dodge and Burn, 50%-os szürke Soft Light módban, testszobrászat Liquify nélkül.

Ha ezek mondanak neked valamit, de nem tudod hogy kell csinálni, itt a helyed!

Ha nem mondanak semmit, de gyakran fotózol portrét és a Photoshop alapjaival már tisztában vagy, szintén itt a helyed.

Ilyen nívójú retus workshop hivatalos szervezésben Magyarországon még nem indult!

Időpont: 2013. február 2-3.

Ár: 40 000 Ft / fő / két nap

Részletek és jelentkezés a weboldalon.

Mesterkurzus: Kreatív kisvakus világítás

A „Storbist” gyakorlatilag egy mozgalom, azon fotósok kezdeményezése, akik bebizonyították, hogy műtermen kívül, külső helyszínen is lehet stúdióminőségű világítást produkálni rendszervakukkal. Ha szeretnéd gyakorlatban megtapasztalni hogyan érdemes a kisvakukat, rendszervakukat önmagukban és különféle fényformálókkal használni beltérben és kültérben egyaránt, gyere el a Kreatív kisvakus világítás Mesterkurzusunkra.

Időpont: 2013. február 9.

Ár: 25 000 Ft

Részletek és jelentkezés a weboldalon.

 


Visszhang

Örömmel tudatjuk, hogy Vass Tamást, Magyarország egyik legismertebb reklám- és modellfotósát, a LightAcademy képzés szülőatyját és oktatóját mostantól a FotóSarok Oktatóközpont tanárai között üdvözölhetjük. Hamarosan saját képzést indítunk Tamás vezetésével, addig is ajánljuk figyelmetekbe a hamarosan induló, immáron elérhető árú LightAcademy – Világítási ismeretek és a LightAcademy – Modellfotózási ismeretek tanfolyamokat.

 


Termékajánló 

Vanguard Alta Pro 264AB állvány

Masszív, jól variálható, alumínium állvány gömbfejjel.

Ár: 62 052 Ft

Nikon D5200 váz

A Nikon legújabb, alsó-középkategóriás váza. 24 megapixel, 39 AF pont, FullHD videó, profi fénymérés.

Ár: 229 800 Ft

Hoya Filter Kit 62-72-77mm

3db-os szűrő kit, Cirkuláris Polár, UV és ND8 szürkeszűrő.

Ár: 19 507 Ft

Eneloop 4db akku + 2 órás töltő

A legnépszerűbb ceruza-akku márka. Tartós, és technológiájának köszönhetően tartja a töltöttségét, akkor is ha nem használjuk.

Ár: 8 999 Ft

 

Oszd meg másokkal!
Cikkek a kategóriából: Magunkról mondtuk

Hozzászólás nem engedélyezett.