Tovább a tartalomra

2009-06-02

Jól ismert figura ütötte meg a hátvédet

szerző: Korecz Márk
brati

Még kedden feljelentést tesz az FC Fehérvár klub ismeretlen tettes ellen, miután az Újpest elleni, múlt pénteki bajnoki mérkőzés után az egyik rendező bántalmazta a vendégek labdarúgóját, Marka Andicsot.

Berzi Sándor, a székesfehérváriak ügyvezető igazgatója arról számolt be, a tv-felvételek megtekintése és elemzése után határoztak a feljelentésről.

A klub felháborodva tiltakozott az atrocitások ellen, amelyek a Szusza Ferenc Stadionban a vendégjátékosokat és szurkolóikat érték. Berzi hangsúlyozta: az Újpesten dolgozó biztonsági szolgálat felkészületlen és alkalmatlan volt a mérkőzés biztosítására, amelyen 2-1-re nyert a Fehérvár.

A lefújás után az újpesti Mario Bozics és a fehérvári Goran Vujovics szóváltásba keveredett, mire több játékos köréjük gyűlt. A Fehérvár FC védője, Marko Andics elmondása szerint a tumultusból szerette volna kihozni Vujovicsot, amikor egy sárga mellényben szolgálatot teljesítő rendező ellökte őt.

Az MTI fotóján (melyet Bratincsák Péter hallgatónk a fotóiskola sportfotó gyakorlatán készített - a szerk.) az is jól látszik, hogy a jelenlegi biztonsági koordinátor üt. Beosztásának megfelelő a ruházata is.

Index, MTI – Eredeti cikk itt.

Oszd meg másokkal!

Szólj hozzá!